Ervaring borstvergroting bij de Wellness Kliniek Amandine

De borstvergroting ervaring van Amandine bij Wellness Kliniek

Via een kennis kwam ik bij de Wellness Kliniek terecht. Ik sloot me aan bij verschillende groepen op Facebook en raakte erg geïnteresseerd in een borstvergroting. Na mijn eerste consult was ik overtuigd. Ik kan niet wachten om de rest en de nieuwe "ik" met jullie te delen in deze blog.

Testimonial 09/06/2021 door Amandine

De Facebookgroepen hebben me echt geholpen 

Hallo iedereen, mijn naam is Amandine, ik ben 22 jaar oud en een jonge moeder van een prachtig jongetje. 

Ik wil graag mijn ervaring over mijn borstvergroting in de Wellness Kliniek met jullie te delen. Toen ik 15-16 jaar was, voordat ik een kind kreeg, vertelde een kennis mij al over de Wellness Kliniek. Zij had daar een operatie ondergaan. Vanaf dat moment raakte ik geïnteresseerd in deze kliniek en sloot ik me aan bij de verschillende groepen over de Wellness Kliniek op Facebook. Hierdoor heb ik veel geleerd, zoals: de verschillende soorten prothesen, de ingreep, het volume van de implantaten, hun levensduur, de laboratoria die ze vervaardigen, de post-operatie,... 

De Facebookgroepen hebben me echt geholpen. Dankzij alle getuigenissen en foto's kon ik op de één of andere manier de chirurgen en hun prachtige werk en methoden leren kennen, zonder ze te hebben ontmoet. Ik heb gewacht tot ik genoeg informatie en kennis had over het onderwerp, voordat ik op mijn eerste consult ging. 

In de loop der jaren werd ik verliefd op het werk van bepaalde chirurgen: Dr Damen, Dr Taraquois en Dr Parys. Uiteindelijk viel mijn keuze op Dr Taraquois, omdat hij naar mijn mening het beste begreep wat ik wilde qua volume. 

Mijn eerste consultatie bij de Wellness Kliniek

Tijdens mijn eerste consultatie was ik erg gestresseerd omdat ik precies wist wat ik wilde (500cc XXP profiel in Arion) en ik bang was dat dit niet mogelijk zou zijn voor mijn bouw (ik ben 1m64 en weeg 55 kg). Toen ik aankwam, vond ik de kliniek erg mooi en het personeel was zeer gastvrij. Er was maar één patiënt voor me, dus ik werd vrij snel geholpen.

amandine borstvergroting wellness kliniek genk

Dokter Taraquois was erg vriendelijk en begreep mijn verzoek helemaal. Hij was geduldig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Hij stelde me gerust, maar herinnerde me eraan dat het nog steeds een groot volume was en dat het misschien niet erg natuurlijk zou zijn het eerste jaar. Hij zei me dat ik geduld zou moeten hebben voor het uiteindelijke resultaat. Kortom, het was een zeer positief consult voor mij, we werden het eens over de 500 cc en we planden mijn operatie twee weken later. 

Als ik je één advies mag geven, is het dat je je vóór jouw consultatie goed moet informeren over het onderwerp en een lijst moet maken met alle vragen die je hebt. Neem de tijd om de cc’s enz. te begrijpen. Zo weet je wat je moet vragen tijdens de consultatie. Bovendien zorg je er zo voor dat je een goede communicatie met de chirurg kan hebben, zodat je niet teleurgesteld bent over het resultaat na je operatie. 

De dag van de borstvergroting  

De grote dag is eindelijk aangebroken! Ik had best wel wat stress, maar bij mijn aankomst was het personeel meteen gastvrij en vriendelijk. Ze stelden me onmiddellijk gerust. We begonnen met een fotoshoot in de studio die in de kliniek aanwezig is. Daarna hebben we overal in de kliniek foto’s gemaakt. Het was erg leuk en zorgde ervoor dat ik wat minder gestresseerd was voor de operatie. Bovendien was Nathalie, de fotografe, erg aardig en zeer professioneel. 

Toen de betaling was gedaan en de fotoshoot was afgelopen, heb ik even in de wachtkamer gewacht, maar niet lang. Een verpleegster kwam me toen ophalen en begeleidde me naar mijn kamer. Het was een heel mooie kamer met een grote badkamer. Daarna heb ik even gewacht, waarna een andere verpleegster kwam om me alles uit te leggen wat ik moest weten voor de post-operatieve ingreep. Ook hebben we samen de documenten gecontroleerd. 

patient blog borstvergroting amandine wellness kliniek

De verpleegster kwam me halen en bracht me naar de operatiekamer. Vanaf toen ging alles heel snel. De dokter vroeg me nog een laatste keer of de maat van de prothesen nog bij me paste, maar mijn keuze was niet veranderd. De anesthesist naast me vroeg naar mijn medische geschiedenis. De verpleegsters brachten intussen het infuus in en toen viel ik in slaap. 

Het genezingsproces van de borstvergroting 

In de ontwaakzaal hoorde ik mijn naam "Amandine, wakker worden" en het eerste wat ik voelde was de pijn in het midden van mijn borstkas. De verpleegster reageerde onmiddellijk en deed de juiste hoeveelheid in mijn infuus om de pijn te verlichten. Ik kon mijn ogen nauwelijks open houden of me bewegen, maar een paar minuten later was ik al terug in mijn kamer. Iets later kwam de fotograaf me bezoeken en verraste me met een leuk cadeau. Ik was erg blij met de aandacht! 

Enige tijd later kwam een van de verpleegsters mij twee kleine boterhammen en een cola brengen, die ik heel langzaam opat. Hierna was het tijd voor mij om de kliniek te verlaten. Het zeer professionele personeel en de verpleegsters begeleidden me naar de auto. De terugreis ging goed, ook al had ik wat pijn. Ik heb de hele weg geslapen en ik ben niet ziek geworden van de narcose. Ik had enkel een beetje moeite met praten, ademen en rechtop zitten. 

Als ik de dag moet samenvatten waarop mijn droom in vervulling ging, was ik aangenaam verrast door de professionaliteit van het personeel, de zeer snelle behandeling en de eersteklas opname. Het was een zeer positieve ervaring voor mij. Ik dank Stephanie en Nathalie de fotografe voor het ontvangst en de cadeaus. 

“Als je de kans krijgt om een betere versie van jezelf te zijn, ga er dan voor!”

De eerste dagen na de borstvergroting had ik wat pijn en was het zoeken naar de juiste slaappositie. Maar na enkele dagen begon de verbetering merkbaar te worden. Ik heb absoluut geen spijt van mijn beslissing, ik had hier goed over nagedacht. 

Als ik je één advies mag geven, zou het zijn dat als je de kans krijgt om een betere versie van jezelf te zijn, ga er dan voor! Ik ben erg tevreden over het resultaat en de volledige ervaring bij de Wellness Kliniek. 

Tot ziens. 

Amandine

 

Ben je benieuwd naar de Facebookgroep van de Wellness Kliniek? Je kan lid worden van onze besloten Facebookgroep “Wellness Kliniek Vriendinnen”.

Lees meer