BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK voldoet in alle opzichten aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u na het lezen van onze privacyverklaring gerelateerde of algemene vragen heeft of contact met ons wilt opnemen, gebruik dan de volgende contactgegevens:

BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK
GROTESTRAAT 42
3600 GENK

kwaliteit@wellnesskliniek.com

Waarom BIRAND NV/WELLNESS KLINIEK uw gegevens nodig heeft

BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK verwerkt uw persoonsgegevens, andere informatie en bestanden voor de volgende doeleinden en rechtsgronden:

  • Om telefonisch contact met u op te kunnen nemen;
  • Om schriftelijk met u te communiceren (per e-mail en / of post);
  • Om nieuwsbrieven, tevredenheidsonderzoeken en e-books te kunnen versturen;
  • Om het gebruik van het agendabeheersysteem (‘AXENDA’) te vergemakkelijken;
  • Om uw medisch dossier samen te stellen.

Bovendien kan BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK uw persoonsgegevens gebruiken bij de uitvoering van een met u afgesloten overeenkomst, meestal met betrekking tot esthetische en / of medische diensten.

We gebruiken de verzamelde gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we ze verkrijgen.

Alle medische informatie die u ons bezorgt wordt in eigen beheer verwerkt en niet gedeeld met derden, onder voorbehoud van het medisch team werkzaam bij BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK.

Gegevens delen met derden

BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK deelt uw persoonsgegevens alleen met derden die nodig zijn om het met u overeengekomen contract uit te voeren of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

De gegevens die u ons verstrekt in het kader van de uitvoering van een contract kunnen met derden worden gedeeld. Afhankelijk van het contract kunnen we een derde partij inschakelen voor: online betalingen (EU), beheer van de serveromgeving (EU), domeinnamen en SSL-certificaten (EU), de levering van IT-infrastructuur (EU), boekhouding (EU) en de levering (en distributie) van nieuwsbrieven en uitnodigingen (Mailchimp, GDPR Compliant, buiten de EU).

We kunnen uw persoonlijke gegevens ook delen met derden als u ons daarvoor (schriftelijke) toestemming geeft. U heeft het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken, zonder dat dit afbreuk doet aan de wettigheid van enige verwerking voordat u uw toestemming intrekt.

Het analyseren van bezoekgedrag

De BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK-website bewaart algemene bezoekersgegevens, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van ophalen en de gegevens die uw browser verzendt. Deze gegevens worden gebruikt om bezoekers- en klikgedrag op de website te analyseren. BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. De gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en kunnen worden gedeeld met directe onderaannemers van BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK. Het wordt niet aan andere partijen geleverd.

Google Analytics

BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe websitebezoekers de website gebruiken en hoe effectief de AdWords-advertenties van BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK zijn op de pagina's met zoekresultaten van Google.

Daarom wordt de verkregen informatie, inclusief het adres (IP-adres) van uw computer, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten (= buiten de EU). Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, waar u ook het privacybeleid vindt dat betrekking heeft op Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK website op te stellen.

Cookies

BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein, eenvoudig bestand met gegevens dat wordt opgeslagen in randapparatuur (zoals een pc, smartphone of tablet) of in de sessie van uw browser. Cookies worden gebruikt om uw online ervaring te verbeteren (bv. gemakkelijker inloggen met "onthoud mij"). Cookies vormen geen risico en dragen geen virussen over. Een cookie is uniek en wordt gelezen door de server die deze op uw systeem heeft geïnstalleerd. Als u terugkeert naar onze website, kunnen de eerder door u verstrekte gegevens worden opgehaald. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Hoe gebruiken we cookies?

Een aantal van onze pagina's gebruiken cookies om hetvolgende te onthouden:

  • uw voorkeurstaal
  • uw interesse in specifieke downloads
  • of u akkoord bent gegaan (of niet) met ons gebruik van cookies op deze site
  • cookies van derden, voor website-analyse, advertentietargeting en advertentiemeting

Om de inhoud van onze website te verbeteren, gebruiken we cookies om informatie over onze bezoekers te verzamelen. Dit helpt ons om de site aan te passen aan de behoeften van de bezoekers en het gebruiksgemak.

Sommige video's die op onze pagina's zijn ingesloten, gebruiken ook een cookie om anoniem statistieken te verzamelen over hoe u daar bent gekomen en welke video's u hebt bezocht.

Het inschakelen van deze cookies is niet strikt noodzakelijk om de website te laten werken, maar het zal u een betere browse-ervaring bieden. U kunt deze cookies verwijderen of blokkeren, maar als u dat doet, werken sommige functies van deze site mogelijk niet zoals bedoeld.

De cookiegerelateerde informatie wordt niet gebruikt om u persoonlijk te identificeren en de patroongegevens zijn volledig onder onze controle. Deze cookies worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan hier beschreven.

Hoe u cookies kunt beheren

U kunt cookies naar eigen inzicht beheren en / of verwijderen - zie aboutcookies.org voor meer informatie. U kunt alle cookies die al op uw computer staan ​​verwijderen en u kunt de meeste browsers zo instellen dat ze niet worden geplaatst. Als u dit echter doet, moet u mogelijk elke keer dat u een site bezoekt, sommige voorkeuren handmatig aanpassen en werken sommige services en functies mogelijk niet.

Soorten cookies

  • Technisch noodzakelijke cookies: Technisch vereiste cookies stellen de gebruiker in staat om gebruik te maken van de verschillende opties die ze vergemakkelijken: het identificeren van een sessie, toegang tot beperkte gebieden, het uitvoeren van een aankoop, het aanvragen van een abonnement, het opslaan van cookievoorkeuren, enz.
    [wkasklang]: Geeft aan of er al een taalkeuze is gemaakt en wordt bewaard voor de duur van de sessie. De taal is hier niet opgeslagen.
    [wkcookies]: Geeft aan welke cookie-instellingen worden geaccepteerd en wordt bewaard voor de duur van de sessie.
    [wkasknewsletter]: Geeft aan of het venster 'abonneren op nieuwsbrief' gesloten is en wordt bewaard voor 24u.
  • Personalisatie cookies: Met personalisatiecookies heeft de gebruiker toegang tot diensten met bepaalde gepersonaliseerde kenmerken zoals taal, browsertype, configuratie voor de regio van waaruit de gebruiker toegang krijgt tot diensten enz. Hiervoor wordt uw toestemming gevraagd.
    [wklang]: Slaat de taal van de gebruiker op voor de duur van de sessie.
    [wkcurrency]: Slaat de gewenste valuta op (indien verschillend van de standaardvaluta) voor de duur van de sessie.
  • Analytische cookies: Met analytische cookies kunnen websitebeheerders het gedrag van gebruikers op een website volgen en analyseren, zodat ze verbeteringen kunnen aanbrengen op basis van gegevensanalyse over het gebruik van de website door gebruikers van zijn diensten. De vervaldatum van de cookies varieerde, sommige verlopen na afloop van de sessie, andere na twee jaar. Hiervoor wordt uw toestemming gevraagd.
    [_ga, _gat, _gid] Analytische cookie. We gebruiken Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google, Inc. die we op sommige van onze websites gebruiken om bezoekers van onze websites te tellen en hun gebruik van de site te analyseren om ons te helpen de waarde van onze inhoud voor onze gebruikers te bepalen. De vervaldatum van de cookies varieerde, sommige verlopen na afloop van de sessie, andere na twee jaar.
  • Advertentiecookies: Advertentiecookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is om advertenties weer te geven die zijn afgestemd op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Op deze manier worden deze advertenties waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders. De vervaldatum van de cookies varieerde, sommige verlopen na afloop van de sessie, andere na twee jaar. Hiervoor wordt uw toestemming gevraagd.
    [_fbp]: Advertentiecookie gebruikt door Facebook. Deze cookie helpt om onze advertenties weer te geven aan mensen die onze website al hebben bezocht wanneer ze zich op Facebook of een digitaal platform met Facebook Advertising bevinden.
    [_gcl_au]: Advertentiecookie die door Google AdSense wordt gebruikt voor advertenties op websites die hun services gebruiken.

Gegevens raadplegen, wijzigen of verwijderen

U heeft ten allen tijde het recht om uw gegevens te raadplegen, te corrigeren of te laten wissen. We kunnen u vragen om uw identiteit te bewijzen voordat we aan deze verzoeken kunnen voldoen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van uw gegevens sturen naar kwaliteit@wellnesskliniek.com. BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK behandelt uw aanvraag zo snel mogelijk.

U kunt ook bezwaar maken tegen uw persoonsgegevens (of een deel daarvan) die door ons of door een van onze processoren worden verwerkt.

Veiligheid

BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK neemt de bescherming van uw gegevens uiterst serieus en neemt passende maatregelen om te beschermen tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, onopzettelijke publicatie en ongeoorloofde wijziging.

Elke persoon die namens BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK toegang heeft tot uw persoonsgegevens is gebonden aan strikte vertrouwelijkheid.

  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid voor al onze systemen.
  • We gebruiken pseudonimisering en zorgen ervoor dat persoonlijke gegevens indien nodig worden versleuteld.
  • Wij maken back-ups van persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van de door BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK via kwaliteit@wellnesskliniek.com.

Klachten

Als u een klacht heeft met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde e-mailadres. U heeft het recht om op elk moment een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (Privacycommissie), de regelgevende instantie voor privacybescherming.

Wijzigingen & vragen

BIRAND NV / WELLNESS KLINIEK behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Neem de tijd om de privacyverklaring te raadplegen. Neem bij vragen gerust contact met ons op.