De borstvergroting en borstlift ervaring van Emma

De borstvergroting en borstlift ervaring van Emma

“Als jouw borsten je onzeker maken en je zit te denken aan een "boob job", dan zou ik je absoluut een bezoekje aan de Wellness Kliniek aanraden. Ik was op zoek naar een natuurlijk resultaat en dat is gelukt. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!” Ontdek de ervaring van Emma in deze blog. Zij koos ervoor om een borstvergroting in combinatie met een borstlift te laten doen bij de Wellness Kliniek.

blog 27/03/2023 door Barbra

Mijn eerste ervaring met de Wellness Kliniek

Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn borstvergroting bij de Wellness Kliniek. Mijn naam is Emma, ik ben 1m72 en weeg 72 kg. Voordat ik besloot om een borstvergroting te laten doen, had ik een uitgelekte C cup en wilde ik graag een stevige, grote C cup of kleine D cup, maar zeker niet te groot. Na de consultatie met Dr. Taraquois, hebben we besloten om voor 360cc xxp te gaan in combinatie met een borstlifting. Er was gelukkig genoeg ruimte om te overleggen en de plastische chirurg luisterde goed naar mijn wensen. Ik vond het prettig dat mijn eerste consult direct met Dr. Taraquois was, aangezien hij uiteindelijk ook degene was die mijn operatie heeft uitgevoerd.

Na mijn eerste consult was ik nogal bezorgd dat we te grote implantaten hadden gekozen. Om mijn zorgen te uiten, plaatste ik een bericht in de Facebookgroep "Wellness Kliniek Vriendinnen", waarin ik vroeg of er andere vrouwen waren die dezelfde combinatie hadden gekozen. Ik kreeg talloze bemoedigende reacties en foto’s van vrouwen die een vergelijkbare keuze hadden gemaakt. De vele vriendelijke berichten stelden me gerust en mijn angst verdween snel.

De dag van de operatie

De dag van de operatie was ik best nerveus, maar het personeel van de Wellness Kliniek was erg vriendelijk en professioneel, ze stelden me snel gerust. De operatie zelf verliep vlot en ik voelde geen pijn of ongemak tijdens de ingreep. Na de operatie werd ik goed verzorgd door het personeel en kreeg ik pijnstillers om de pijn te verlichten.

De eerste dagen na de operatie 

De eerste dagen na de operatie waren niet gemakkelijk, maar dat was te verwachten. De operatie zelf verliep vlot en zonder problemen. Na de operatie voelde ik me wel wat ongemakkelijk en het was moeilijk om te blijven zitten want mijn rug deed pijn. Ik stoorde me aan het steunverband. Het zat niet super comfortabel en ook slapen op mijn zij was moeilijk. De pijn was wel draaglijk, zolang ik niet te veel bewoog. Na een paar dagen ging het al veel beter en kon ik alweer voorzichtig beginnen met mijn dagelijkse activiteiten.

Een maand na mijn borstvergroting

Het resultaat van mijn borstvergroting is geweldig! Ik begin ze steeds mooier te vinden. Ik wilde dat het er natuurlijk uitzag en dat is zeker gelukt. Ik heb nu de perfecte cupmaat die ik altijd al wilde hebben en voel me veel zelfverzekerder. Ik ben super blij dat ik de beslissing heb genomen om naar de Wellness Kliniek te gaan. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die overweegt om een borstvergroting, al dan niet in combinatie met een borstlift, te laten doen.

Dus, als je ook onzeker bent over je borsten, ga dan zeker eens langs bij de Wellness Kliniek. Je zal er zeker geen spijt van krijgen!

Lees meer